Aanbevelingen


Wanneer Miranda iets zegt dan begrijp ik het ook, ze legt het duidelijk uit, ze gebruikt niet alleen maar vaktaal.

Miranda heeft een no-nonsens mentaliteit en kan zaken duidelijk uitleggen.

Miranda is een rustige, vakkundige vrouw met een luisterend oor. Ze kan de dingen goed en begrijpelijk uitleggen. Ook werkt ze zeer precies en dat is natuurlijk erg belangrijk als je een accountant inhuurt. Daarnaast helpt ze je herinneren aan eventuele openstaande taken. Daarnaast is ze ook nog eens een zeer vrolijke dame en prettig in de omgang. Ik kan me geen betere boekhouder/accountant wensen.


Miranda beschikt over een geweldig dubbel snapvermogen: niet alleen is ze erg goed, zorgvuldig en punctueel als accountant, maar daarnaast snapt ze ook de mens achter de cijfers. Ze verbindt haar vakspecialisme met oprechte betrokkenheid bij haar klanten, een zeldzaam fijne combinatie!


Miranda is een kordate dame die goed weet waar ze het over heeft en snel schakelt. Ze is een harde werker en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij het uitoefenen van haar taken. Miranda is doelgericht, denkt met je mee en is heel vlot in het afhandelen van zaken. De samenwerking met haar verloopt plezierig en is constructief. Aanbevelenswaardig!